Kerngroep

Johanna Soemintra Rambaran (Hannamitra) is Voorzitter Stg. URI Nederland is tegenwoordig  docent bij de Haagse Hogeschool voor de opleiding Bestuurskunde / Overheidsmanagement en International Public Policy and Leadership. Sinds 2018 voorzitter van United Religions Initiative Nederland, die zich inzet voor het opzetten van  duurzame interfaith samenwerking, een eind te maken aan religieus ingegeven geweld en te werken aan een samenleving waarin er plaats is voor Recht, Vrede en Heling voor de Aarde en haar bewoners. De URI maakt zich ook sterk voor de rechten van LHBTIQ+.

Johanna Soemintra Rambaran-HannaMitra Voorzitter

Lesley ten Siethoff-Boocock (Morgana) is Engels/Nederlands en woont in Nederland is secretaris van URI Nederland en URI Global Trustee Multiregion. Zij reist veel om lezingen en workshops te geven over Wicca en Nature Spirituality. Haar passie is het beschermen en verdedigen van ‘de Leefomgeving’ in al zijn diversiteit en verschijningsvormen. Ze is nog steeds in hoge mate de activist – de Eco-krijger maar ook de vredesbouwer – als ‘Volk van de Aarde/ People of the Earth’  gelooft ze dat we zoveel te bieden hebben – om elkaar te steunen, om spirituele veerkracht te bieden wanneer dat nodig is en om op te komen voor al die levende wezens die geen stem hebben. Unity in CommUnity!!

Lesley ten Siethoff-Boocock Morgana-Secretaris

 

 

 

 

 

 

 

Carol Hanchard-Goodwin ( Carola) is penningmeester van URI NL en is al 20 jaar bezig met Interfaith en Dialoog. Met diverse groepen waaronder Amsterdamse Vrouwengroep van de RLRA en Samen Een Amsterdam heeft ze ervaring opgebouwd als gespreksleider met de Appreciative Enquiry methode. Nu met pensioen maar nog steeds actief met diverse projecten ze combineert graag haar liefde en passie als kunstenaar met Interfaith en diversiteit door middel van dialoog en ontmoetingen en delen van kennis en ervaringen..

Carol Hanchard-Goodwin-Penningmeester