Eindelijk waren wij in de gelegenheid om iedereen bij elkaar te brengen in Den Haag op 15 maart. Aanwezig waren leden van URI NL en CC’s Kleurrijk Segbroek, Amsterdamse Vrouwengroep en Ken je Kracht. Duncan Wielsen heeft ervoor gezorgd dat er gebak was en Henk van Bentum heeft koffie en een mooie vergader plek verzorgd.

Wij hebben naar aanleiding van de expositie van Salman in Ede en over slavernij besloten om een dialoog een ontmoeting te houden in Ede op 1 juni. Bart heeft veel connecties in Ede via zijn werk als schoolhoofd van de eerste multi faith school daar. Er wordt nu een boek over zijn werk geschreven. Bart en Morgana zijn recentelijk geweest om te overleggen en adviseren over plannen vanuit Ede om Keti Koti dialoog tafels te houden.

Wij hebben plannen gemaakt omdat wij hebben donaties kunnen werven voor projecten met vrouwen en geweld en gezondheid. Samen met Ken je Kracht gaan wij uitwerken hoe wij dit het allerbeste kunnen besteden. Ken je Kracht heeft een tuin waarbij vrouwen kunnen tot rust komen, workshops bijwonen en werken in de natuur. Eenzaamheid is ook een groot probleem, ook onder jongeren.

Was heel productief om elkaar in het echt weer te zien na zo lang op zoom. Dialoog werkt het beste in het echt!